Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gemensam tur på Brattforsheden, 6 juni

juni 6

KÖRTUR BRATTFORSHEDEN

Nordsvenska hästens dag den 6 juni firar vi med en gemensam tur på Brattforsheden. Vi samlas hemma hos Kajsa Lander kl 13.00. Turen är ca två timmar lång inklusive paus. Varierat underlag med grus sand och asfalt. Medtag matsäck till dig och din häst. Vi får inte göra upp eld på leden så möjligheten att grilla kommer inte att finnas i pausen. Vatten till hästarna finns på plats och hösäckar och packning får åka med på någon vagn.

Det finns en rockard att låna på plats av Kajsa samt en rockard och fyrhjuling att låna av Jan och Stina Ruderus. Kontakta dem om intresse finns. Rid och körekipage är varmt välkomna att deltaga och folk utan häst får åka med vagnarna i mån av plats.

Anmälan till Kajsa senast 4 juni på telefon 070-220 80 32.

Vägbeskrivning: Från Karlstad/Kil/Sunne: kör 63an mot Molkom (skyltat mot Filipstad). Kör förbi Molkom, efter ca 9 km, sväng höger vid skylt SUTTERHÖJDEN 6. Följ den vägen i 6 km. Vitt hus på höger sida, rött trästaket, på ladugården står det LÖNNGÅRDEN.
Från Kristinehamn/Väse: Sväng av E18 vid Väse rasta, kör mot Väse Kyrka. Ta första vägen till höger vid skylt BERG. Efter nån kilometer kommer ett T-kors, håll höger. Följ asfaltsvägen i ett par mil, sista milen är grusväg. Du kommer till slut till ett T-kors igen, håll vänster, skyltat SUTTERHÖJDEN. Vägen blir åter asfalt och när du kommer in i byn bor Kajsa på vänster sida, vitt hus, rött trästaket och på ladugården står det LÖNNGÅRDEN.

Detaljer

Datum:
juni 6